Gorenjska - Bistrica pri Tržiču - objekt A, enota A2 ***PRODANO***

Objekt A:
Objekt leži na južnem delu zemljišča, v njem sta predvideni dve stanovanjski enoti s pripadajočimi zunanjimi površinami. Skupni vhod v objekt je predviden s severne strani, ločena vhoda v posamezno stanovanjsko enoto pa iz predprostora. Objekt je na dva dela razdeljen po vertikali in sicer je enota A1 predvidena na zahodni, enota A2 pa na vzhodni strani objekta. Pritlični deli in zunanje površine posameznih enot so po višini zamaknjeni, kar stanovanjem omogoča več intime.
Parkirna ploščad z nadstreškom na severni strani služi obema enotama. V sklopu nadstreška posamezni stanovanjski enoti pripada zunanja lopa za shranjevanje koles in vrtnega orodja.

Enota A2:
Pritlični del je na nivoju zunanjega terena ob vhodu v objekt in atrija. Ob vhodu sta predvidena garderoba in wc, preostale površine pritličja predstavljajo enoten prostor, namenjen ureditvi kuhinje, jedilnega kota in dnevnega prostora. Dnevne bivalne površine so orientirane proti jugu, kjer se odpirajo proti terasi in atriju. V nadstropju so spalni prostori, tri sobe, kopalnica in utility ali garderoba. V hodniku je predviden dostop na podstrešje, kjer je možnost ureditve dodatnih površin.
Enota A2 ima eno parkirno mesto urejeno pod nadstreškom, drugo ob dovozu, pred objektom A.

Cena stanovanjske enote z DDV: 209.009,22 €
bistrica