Gorenjska - Bistrica pri Tržiču - objekt A, enota A1 ***PRODANO***

Objekt A:
Objekt leži na južnem delu zemljišča, v njem sta predvideni dve stanovanjski enoti s pripadajočimi zunanjimi površinami. Skupni vhod v objekt je predviden s severne strani, ločena vhoda v posamezno stanovanjsko enoto pa iz predprostora. Objekt je na dva dela razdeljen po vertikali in sicer je enota A1 predvidena na zahodni, enota A2 pa na vzhodni strani objekta. Pritlični deli in zunanje površine posameznih enot so po višini zamaknjeni, kar stanovanjem omogoča več intime.
Parkirna ploščad z nadstreškom na severni strani služi obema enotama. V sklopu nadstreška posamezni stanovanjski enoti pripada zunanja lopa za shranjevanje koles in vrtnega orodja.

Enota A1:
Pritlični del sledi nivoju zunanjega terena in je spuščena za 54 cm pod nivo dela pritličja enote A2. V pritličju je ob vhodnem delu zasnovana prostorna garderoba, ki se nadaljuje v utility in wc. V preostalem delu pritličja je zasnovan velik prostor za kuhinjo, jedilni kot in dnevni prostor. Ti prostori so orientirani proti terasi na južnem delu objekta oziroma atriju. V nadstropju so spalni prostori, tri sobe in kopalnica. V hodniku je predviden dostop na podstrešje, kjer je možnost ureditve dodatnih površin.
Enota A1 ima eno parkirno mesto urejeno med objektoma A in B ob nadstrešku, drugo ob dovozu, pred objektom B.

Cena stanovanjske enote z DDV: 217.150,61 €
bistrica