Gorenjska - Bistrica pri Tržiču - objekt C

Objekt C je zasnovan je kot enodružinska hiša. Tudi ta enota ima vhod s severne strani. Tlorisni gabarit pritličja sledi linijam tlorisnih gabaritov objektov A in B, nadstropje pa je nanj postavljeno pravokotno. S tem dosežemo optimalnejši gabarit za funkcionalno razporeditev prostorov in njihovo orientacijo.
V pritličju je zasnovan predprostor z garderobo, shramba, wc, kuhinja z jedilnim kotom in dnevni prostor. Dnevni prostor je povezan s teraso na južni strani objekta ter atrijem. Stopnice za dostop v nadstropje so locirane sredinsko iz dnevnega prostora. V nadstropju so spalni prostori, dve sobi, spalnica z garderobo in kopalnica. Dimenzije kopalnice omogočajo ureditev dveh manjših ločenih kopalnic ali manjše kopalnice in garderobe, odvisno od želje končnega uporabnika objekta. Iz predprostora je predviden dostop na podstrešje, kjer je možnost ureditve dodatnih površin. V nadstropju je na zahodni strani zasnovan balkon, dostopen iz predprostora in spalnice.
Enota C ima na severni strani objekta urejene utrjene površine za parkiranje. Eno parkirno mesto je urejeno pod konzolnim previsom in tako nadkrito, drugo ob njem.

Cena stanovanjske enote z DDV: 250.907,89 €
bistrica